Winter in Overijssel/Limburg

De familie Baltus bij een demonstratie midwinterhoornblazen.
Afbeeldingverantwoording: RTV Oost

Vanaf aanstaande maandag 19 februari zenden RTV Oost en L1 een hele week lang een gezamenlijk televisieprogramma uit, Winter in Overijssel/Limburg. In deze reeks ruilen 2 gezinnen een week lang van provincie en gaan de diversiteit van Overijssel en Limburg ontdekken. Winter in Overijssel/Limburg is de opvolger van de succesvolle reeks Zomer in Overijssel. Bert Eeftink zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

De familie Ensink uit het Overijsselse Holten verbleef een week lang in het zuiden van Limburg. Het werd een week met actieve bezigheden, maar er werd ook uitgebreid vlaaien geproefd.

Sneak-preview via RTV Oost

De familie Baltus uit Valkenburg (Lb) verbleef in Welsum en Den Ham en ook in Overijssel werd het een actieve week. Er was veel ruimte voor cultuur en de familie bezocht onder andere een demonstratie midwinterhoornblazen.

Sneak-preview via RTV Oost

Winter in Overijssel/Limburg wordt van 19 tot en met 25 februari uitgezonden. TV Oost zendt het programma uit om 17.30 uur en L1 TV om 17.55 uur. Beide omroepen herhalen een aflevering enkele malen per avond.

Met dank aan RTV Oost

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.