Een nieuw jaar!

Het nieuwe jaar 2018 is inmiddels alweer een paar dagen jong, maar toch willen we nog heel even terugkijken naar het oude jaar.

In 2017 zijn we het project 75 jaar Regionale Omroep voorzichtig gestart. Met voorzichtig bedoelen we vooral vóór de schermen, maar achter de schermen zijn we druk van start gegaan met het verzamelen van informatie van en over de regionale omroepen en het leggen van contacten bij de regionale omroepen zelf, Beeld en Geluid, de NOS en tal van andere organisaties die te maken hebben met de regionale omroepen.

Een terugblik is eigenlijk niets waard als je niet vooruit blikt. In 2018 gaan we namelijk “gewoon” door met het maken van artikelen en reportages over de regionale omroep. Dat gaan we doen door het maken van nog meer contacten en door het verwerken van verzamelde, historische informatie tot nieuwe pagina’s op deze website.

Vergeet vooral niet te abonneren op onze Twitter-pagina (@75jrOmroep) voor het laatste nieuws en we weten zeker dat we een mooi, nieuw jaar tegemoet gaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.