L1 TV gooit het roer om

Afbeeldingverantwoording: L1

Vanaf morgen (17 september) gaat het roer flink om bij L1 TV. Bekende programmatitels als L1NWS, L1SPRT, Limbourgeois en de talkshow Avondgasten zullen niet meer terugkeren in de nieuwe programmering. In de plaats daarvan begint L1 met een nieuwe televisieprogramma: L1mburg Centraal.

L1mburg Centraal wordt het nieuwe vlaggenschip van L1 TV, met nieuws en achtergronden uit de provincie Limburg. In iedere uitzending zal worden geschakeld naar verslaggevers in de hele provincie om het actuele nieuws verder toe te lichten. Door de komst van L1mburg Centraal is er de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuw decor.

De vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen. L1mburg Centraal is elke dag live te zien om 17.30 uur op L1 TV.

De tekst gaat verder onder de video.


Een eerste kennismaking met L1mburg Centraal

Programma’s zoals Óngerwaeg, Natuurlijk Limburg en de LimburgDoc blijven vaste waarden in de nieuwe televisieprogrammering. Ook nieuw in de programmering is de overname van het NOS Journaal met regionieuws op werkdagen om 15.00 uur.

Meer informatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.